Cautare

18484 de rezultate pentru "stirile protv braila 15 09 2010 despre ceanura" (3.08 secunde)
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Astazi, in schimb, stirile OZN sunt mentionate numai la evenimente speciale - asa cum s-a intamplat de pilda, recent, cand Pentagonul a confirmat ca a avut un program de milioane de dolari pentru cercetarea OZN.
Stirile ProTV: ... - am discutat despre zvonurile aparute in ultimele 2 zile, nu stiu daca au fost presiuni asupra domnului Tariceanu. ... - eu sustin foarte mult vaccinarea, dar trebuie o discutie serioasa despre efectele secundare.
Se vorbeste despre povara pe care o reprezinta statul, costurile lui de functionare. ... Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament.
Povestea unui reportaj despre lucrurile importante in viata. ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
STIRILE PROTV informeaza: ... Google ofera o metoda simpla si rapida de gasire a informatiilor pe web, avand o baza de date despre peste 8 miliarde de situri web.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... Este vorba despre Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 5/2010 pentru modificarea art.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Potrivit unui anunt al postului, ar fi vorba despre un jurnal de stiri ce va fi difuzat zilnic, in acest interval orar.
google-analytics.com